Overslaan en naar de inhoud gaan

Kies een land om inhoud specifiek voor uw geografische locatie te bekijken

0
News

Vacuüm verpakken van medische instrumenten

Wereldwijd hebben we de gevolgen van COVID-19 ondervonden. De Audion Packaging Machines die dagelijks worden toegepast in de medische of farmaceutische sector zijn dan ook relevanter dan ooit. Nu veel van onze zakelijke relaties meer digitaal worden onderhouden past ook Audion zich aan.

 

In een reeks van drie video’s laat Theodor u zien welke mogelijkheden onze medische verpakkingsmachines bieden. Kijkt u mee?

Videostill Speedpackmedical (1)
Videostill Powersealer Medical2
Videostill Vacuumchamber Medical

Professionele sealapparatuur voor de medische en farmaceutische sector

Theodore is verantwoordelijk voor de Life Science & Healthcare divisie binnen Audion en dus dé persoon voor deze demonstraties. Al onze machines voldoen aan de normen en voorwaarden die gesteld worden door onze medische en farmaceutische markten. Daarom kunnen onze machines, juist nu COVID-19 meer druk op de medische wereld legt, waarde toevoegen aan uw verpakkingsproces. Theodore laat u zien hoe, als voorbeeld laten wij een medisch instrument vacuüm verpakken en de verpakking dicht sealen.

“We zijn in de kalibratieruimte bij Audion Packaging Machines en dit is onze VMS 163 B. Onze valideerbare vacuümkamer. Het voordeel van deze machine is de bi-active 8 mm impuls seal balken. De machine is zeer geschikt voor een diep vacuüm en uitgerust met geavanceerde software. Met de software controleert en monitort u de verschillende kritieke parameters in uw proces, zoals de druk in de vacuümkamer. Deze data kunt u ook opslaan en met wachtwoorden kunt u verschillende gebruikers met diverse rechten toegang geven. Onze valideerbare vacuümkamers zijn beschikbaar als tafelmodel en als vloermodel.”

Videostill Teddy Medical Machines

Blijf op de hoogte, volg ons op LinkedIn

Volg ons op LinkedIn
Tong Vs Tablesealer
News
Sealtang VS tafelsealer

Welke verpakkingsmachine past het beste binnen uw verpakkingsproces? Sealtang of tafelsealer

Lees nieuwsbericht
D545 Sfeer Koffiezakken Vullen
News
Hoe kies je de juiste sealer?

Wij schetsen de 4 belangrijkste factoren in de besluitvorming en leggen stap voor stap uit hoe u moet kiezen.

Lees nieuwsbericht